PRESS

THE BLUES ROCK SENSATION FROM THE NETHERLANDS. NEW ALBUM.

ROB ORLEMANS & HALF PAST MIDNIGHT – “SHAKE THEM DOWN”

Blues-rock powertrio Rob Orlemans & Half Past Midnight inspireerden fans over de hele wereld tot enthousiasme en loyaliteit door hun explosieve liveoptredens en uitzonderlijke muzikaliteit. De band is een frequente headliner op bluesfestivals in heel Europa en heeft een groeiend publiek verdiend met hun liveoptredens in de VS, Europa en thuis in Nederland.

Rob Orlemans toerde jarenlang met de legendarische Curtis Knight, mentor van Jimi Hendrix, en ze namen samen verschillende
albums op.

Rob Orlemans is een innovatieve en vermakelijke linkshandige gitarist, doordrenkt van gitaarkennis en met een dynamische, opwindende gitaarstijl en -geluid.

Rob heeft de band de afgelopen jaren naar een opmerkelijke internationale doorbraak geleid. De ongelooflijke ritmesectie van Half Past Midnight, bestaande uit superdrummer Ernst van Ee en Piet Tromp, een geweldige basspeler, levert een krachtige maar vloeiende basis voor Rob’s gitaarvuurwerk.

Het nieuwe album bevat 12 tracks, waaronder 1 cover van Alvin Lee. Daarnaast staan er twee extra unieke live tracks op, waaronder een met legende Michael Katon!

Downloads
For bookings and/or more info
C O N T A C T
KEIJ PROMOTIONS
 
Straight to the band:
 info@halfpastmidnight.nl